IMG_1003 E.R. rudy HawinkelsEr werden vandaag 2 manches gehouden voor iedere klasse. De yngling voer een eenheidsklasse omdat deze een minimale inschrijving had van 6 boten. Het wedstrijd veld op de Asseltse plassen zag er mooi uit met 47 wedstrijdboten. zo’n beeld zie je niet vaak bij Ascloa. Jammer dat de tweede race op het einde moest worden afgebroken door een heftige hoosbui met veel wind, gezien er een behoorlijke groep jeugdigen onder de 18 mee deden besloot de wedstrijdjury de laatste race te cancelen.  Het doet onze zeilclub goed de Euregio Regatta mee te mogen organiseren in Asselt.  De inzet van onze leden is dan ook groot en met veel enthousiasme, mede daardoor ook is het een succes vandaag. Morgen is de tweede Euregio Regatta dag met drie races. Vanavond is er in het clubhuis nog een gezellige BBQ voor alle deelnemers die hier op hebben ingeschreven.  Op de afgebeelde foto ziet u Euregio Regatta  vanaf de Startlijn. ( foto; Rudy Hawinkels)