Afscheid Sten en Mia

receptie zaterdag 24 februari in "De Stuurhut"

Sten en Mia stoppen na 16 jaar met de exploitatie van clubhuis “De Stuurhut”. Sten is al lang de pensioengerechte leeftijd gepasseerd en ook Mia mag inmiddels van haar pensioen gaan genieten.

Het clubhuis is eigenlijk het hart van de vereniging, hier gebeurt het!. De briefing van de zeilers op de zondag ochtenden, Ook de zeil-instructeurs met leerlingen staan hier vroeg aan de deur. Ook al was er een verenigingsfeest tot in de late uurtjes, zoals b.v. sluitingsfeest en andere grote feesten, Sten en Mia stonden de volgende ochtend gewoon weer paraat . Het clubhuis was onder hun leiding altijd open voor activiteiten. Natuurlijk er moest ook gemopperd worden er is altijd wel iets wat niet loopt zoals gepland, maar dat weegt niet op tegen de hartelijkheid waarmee leden en gasten werden verwelkomt in “De Stuurhut”. Ik geloof zelfs dat Sten en Mia de naam Stuurhut hebben bedacht. Daarnaast was Sten ook nog toezichthouder van de haven en zorgde hij voor een strak en glad grastapijt. Ik heb altijd genoten van de gemaaide graslucht, dat niet alleen, ook van de hele sfeer in onze haven waar natuurlijk Sten en Mia een grote rol in speelden. Zij gaan nu genieten van hun welverdiende vrije tijd en misschien kan ik in de toekomst nog een kopje koffie met ze drinken in de “De Stuurhut” als ze langs komen fietsen.  (Foto,s overgenomen uit Ascloa Waypoint.)

In ons clubblad de Ascloa Waypoint (blz. 25 en 26 / 27 en 28 ) wordt door Wim Puts in een interview uitgebreid ingegaan op de tijd dat Sten en Mia het clubhuis mochten bestieren.

De afscheidsreceptie is op zaterdag 24 februari aanvang 14.00 uur.