Hilda en Nic veroverden een derde plaats in hun classe met de Sprinta 70 tijdens de EuregioRegatta 2017 , welke bij de Thorner zeilvereniging te Thorn werd georganiseerd. Ook in 2016 tijdens de Euregio Regatta Bij WSV Ascloa behaalden zij een derde plaats. Op bijgaande foto nemen zij de trofee in ontvangst welke in het bijzijn van wedhouder sport en cultuur van Roermond de voorzitter van Thornet Zeilclub en Euregio voorzitter Fons van Gent werd overhandigd onder luid applaus van een grote schare deelnemers die op het gezellige terras aan het clubhuis aanwezig waren. De overige teams van Ascloa vielen net buiten een podium plaats. Het gaat echter wel crescendo met onze club de klassering wordt ieder jaar beter. Er is sinds dit jaar voor het eerst ook een podium plaats te behalen voor de vereniging die de meeste deelnemers levert. Met 14 deelnemers van de Thorner zeilclub scoorden zij het hoogst en kunnen de trofee prominent in hun prijzenkast bijzetten.

Hilda en Nic van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs.

Voor alle uitslagen ;  Euregio Regatta

Zie ook voor de leden;  inlogpagina