NIEUWSBRIEF NR.1

Beste leden,

hierbij ontvangt u de eerste Ascloa Nieuwsbrief per mail.  Wij informeren u middels onze nieuwsbrief over activiteiten of andere actuele zaken. Heeft u ideeën of een bijdrage voor de nieuwsbrief dan kunt u deze mailen aan: secretariaatascloa@gmail.com Deze nieuwsbrief gaat over het kranen van de boten.

Beste leden van Ascloa,

het vaarseizoen van 2021 staat weer voor de deur ! Wij willen het water op en de boten willen het water in. U kunt zich nu via het secretariaat opgeven om uw boot met de clubkraan of de mobiele kraan te water te laten.

We hebben de volgende data gepland:

• 10 april van 10 uur tot 13 uur: clubkraan
  • 17 april van 9 uur tot 12 uur: mobiele kraan en van 14 uur tot 17 uur: clubkraan
  • 24 april van 10 uur tot 12 uur: clubkraan
  • Net als vorige jaar kunt u een dag aangeven, wij geven u dan een tijdstip door.

Vanwege de huidige regels omtrent Covid-19 dient u met het volgende rekening te houden. Dit is voor úw gezondheid én voor de gezondheid van de leden van het kraanteam.

• personen minstens 1,5 meter afstand houden en mondkapje dragen
  • niet meer dan 3 personen bij elkaar
  • nstructies van het kraanteam altijd opvolgen
  • de boten worden volgens het tijdschema gekraand
  • op de loswal mogen maximaal 3 boten wachten waarbij we afstand houden
  • uitwijk/voorbereidingsplaats is de parkeerplaats bij het clubhuis
  • voor- en achterlijn al op de boten voorbereiden
  • 2 personen stand-by, die ook kunnen helpen (niet meer en niet minder!)
  • direct na het kranen boot wegvaren en trailer wegbrengen.

We zijn de onderhandelingen met de gemeente reeds gestart om de loswal wederom af te laten zetten zodat we efficiënt kunnen werken.

Aanmelden kan via:  secretariaatascloa@gmail.com

• Vermeld daarbij: voorkeur dag van kranen
  • naam van de boot
  • telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken op de dag van het kranen

Mocht u op bovengenoemde dagen verhinderd zijn dan kunt u dit melden. We zoeken dan samen naar een tijdstip om uw boot alsnog te kranen. Wij rekenen op jullie medewerking.

Met vriendelijke groet, Kraanteam Ascloa ; Dieter, Daniël, Elmar, Maurice, Rudy, Stephan en Raymond.

Het is belangrijk op tijd aan te melden voor het kranen.