winnaars van de E.R.

Dit zijn categorie winnaars van de E.R. met 1 ste prijs.

De protestcommissie kon rustig achterover leunen want er kwamen geen protesten binnen. De races zijn goed verlopen. Wel werd er bij de start soms  wat commentaar geleverd wanneer men in het gedrang wat onhandig probeerde weg te komen. Door het goede weer konden drie races worden uit gezeild. Rond vier uur vond in het clubhuis de prijs uitreiking plaats. Onze voorzitter Thibaud De Guerre deed het openingswoord  waarna de voorzitter van het Duitse Segelverband   N.R.W. de heer Ulrich Haase en wedhouder van sport en cultuur  Gem. Roermond de heer Gerard IJf in het volle clubhuis en terras het woord richtte tot de deelnemers aan dit evenement. Daarna werd er over gegaan tot het uitreiken van de prijzen door de sprekers en  Günter Gesche organisator voorzitter ( Seglerverband Nordrhein Westfalen (Sgelclub Wassenberg Roermond) Fons van Gent ( R.R. & Z.V. Maas en Roer) voorzitter Euregioregatta. Voor W.S.V. Ascloa is dit evenement ook geslaagd door de inzet van een groot aantal leden van onze club waarbij vermeldt mag worden dat mede door Wiel Verlinden en Dieter Keil ( de initiatiefnemers) dit tot een succes hebben gebracht.

De namen van de winnaars en veel foto’s  zullen deze week gepubliceerd worden op de site van de Euregio Regatta. uitslagen. Ook zal de komende week  een aantal foto’s  geplaats worden op onze site onder item mijn club informatie.