Leuke boottocht.

omgeving van Asselt te laten zien vanaf het water. De hele ochtend had het geregend maar tijdens de tocht was het vrijwel droog !
De kinderen vonden het fantastisch, de ouders waren zeer enthousiast en ook de begeleiders ,vanuit PSW, hebben een prachtige middag gehad.Dankzij onze leden, die het ook geweldig vonden, hebben we een onvergetelijk evenement gehad.
Na afloop werden de kinderen nog verrast met een “vaarbewijs” dat trots in ontvangst werd genomen.
Kortom: een schitterende dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Bedankje;    Super Tag