maas en roer afbeelding

afbeelding vaarregel info

Infoavond basis wedstrijdzeilen op 1 april 2016 ( Dit is geen 1 april grap)
Op 1 april 2016, om 20.00 uur, zal Fons van Gent een informatieavond over de basis van het wedstrijdzeilen verzorgen. Aanleiding hiervoor was het feit dat veel niet – of onervaren wedstrijdzeilers in de onlangs gehouden enquête onder de Maas en Roer leden hadden aangegeven dit nuttig te vinden.
In de presentatie zal het verloop van een wedstrijd stap voor stap worden toegelicht vanaf het moment van inschrijven tot en met de prijsuitreiking.
Verder zullen de belangrijkste regels uit de ”Regels voor het Wedstrijdzeilen”  worden toegelicht evenals wedstrijdtechnieken en -tactieken. De presentatie is vooral gericht op de beginnende en onervaren wedstrijdzeiler en voor nietwedstrijdzeilers die er graag iets meer over willen weten.
De presentatie zal in het Nederlands worden gegeven, maar een van de Duitse leden van Maas en Roer, Markus Remer, is ook aanwezig en wil, als dat nodig nodig, in het Duits uitleg geven.
Locatie: De Thuishaven, het clubgebouw van de Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer, Hatenboer 48, Roermond.
U wordt verzocht zich aan te melden via wedcom@maasenroer.nl

Fons van Gent nodigt ook geïnteresseerde Ascloa leden van harte uit op deze infoavond.  U kunt zich via bovenstaand mail aanmelden.