door de Corona perikelen heeft Centurion besloten om de accu aktie tot eind mei te laten lopen.
Mocht u interesse hebben dan kunt u kontakt opnemen met Dhr. Peter van Dam via 0475-324147.

Met hartelijke groet en blijf gezond,

Sehr geehrte Mittglieder von Ascloa,

Wegen alle Corona Gefahren hat Centurion entschieden Ihre Batterie-aktion bis ende Mai zu verlängern
Wenn Sie Interesse haben dan können Sie Herr Peter van Dam kontakten per Telefon +31475324147.

Mit freundlichen Grüssen und bleiben Sie gesund,

Beste Leden van Ascloa,

We hebben in samenwerking met Centurion accu’s uit Roermond een afspraak kunnen maken voor het rechtstreeks aanschaffen van accu’s af fabriek.

In de bijlage treft u een Centurion prijslijst aan met drie categorieën. De prijzen onder categorie “plaatser”  kunt u hanteren. Van deze prijs gaat nog eens 15% korting af. (helaas komt er 21% BTW bij). Al met al de moeite waard om te overwegen. De Accu’s dienen zelf afgehaald te worden in Roermond. Centurion heeft zelfs aangeboden dat, indien er voldoende interesse is, het mogelijk is om hun fabriek te bezoeken. Mocht u mee willen dan kunt u dit laten weten via

secretariaatascloa@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Sehr geehrte Ascloa Mitglieder,

Wir haben zusammen mit Centurion Batterie aus Roermond vereinbart das wir, direkt vom Hersteller, Batterien kaufen können.

In der Anlage finden Sie die Preisliste (Centurion_prijslijst) mit 3 Kategorien. Die Preisen unter Kategorie  “plaatser” sind unsere Preisen. Es geht aber nochmals 15% Rabat ab (leider kommt die MwSt von 21 % wieder dazu). Es lohnt sich absolut. Die Batterie kann in Roermond bei Centurion abgeholt werden.

Centurion hat uns sogar angeboten um, bei genügend interesse, die Fabrik in Roermond zu besuchen. Wenn Sie interesse haben können Sie sich melden beim secretariaatascloa@gmail.com

Mit freunlichen Grüssen,