Beste deelnemers aan de boottocht voor PSW

Allereerst nogmaals dank voor jullie positieve reacties. We hebben tot nu toe 24 deelnemers waarvan drie boten uit een andere haven. Geweldig wat een response ! We hebben in overleg met PSW een datum vastgelegd: Zaterdagmiddag 30 juni ontvangst in de haven om 13:00 uur. Onze gasten zullen we in ons clubgebouw verwelkomen en daarna gaan we gezamenlijk naar de boten om er een gezellige middag van te maken. We houden jullie op de hoogte van het programma maar noteer alvast 30  juni in de agenda.

Met hartelijke groet, Ester en Raymond

Liebe Mitglieder von Ascloa,

Nochmals vielen Dank für euere positive Reaktionen am Bootsfahrt. Bis jetzt haben sich 24 Booten gemeldet, sogar 3 aus ein anderer Hafen ! Wirklich Klasse! Wier haben überlegt mit PSW und haben folgenden Datum festgelegt: Samtag 30 juni empfang im Hafen um 13:00 Uhr. Wir werden unsere Gästen im Clubhaus empfangen um dann zusammen zur Hafen zu gehen damit wir Sie einen schönen  Mittag besorgen können. Wir melden uns wieder aber notieren Sie diesen Datum schon im Agenda.

Liebe Grüsse, Ester en Raymond