Beste Ascloa leden,
vorig jaar hebben we, in het kader van het 60 jarig bestaan van Ascloa, een boottocht georganiseerd voor autistische kinderen uit de regio Noord en Midden Limburg.
Deze tocht hebben de kinderen maar ook hun begeleiders en onze deelnemende leden als zeer positief ervaren. Ongeveer 25 boten hebben destijds onze gasten een prachtige en onvergetelijke middag bezorgd.
Ook deze zomer willen we weer een boottocht organiseren.
Daar hebben we wel jullie medewerking bij nodig in de vorm van 1 uurtje meevaren op de schitterende Asseltse plassen.
We rekenen weer op een groot aantal deelnemers onder de leden van Ascloa.
Graag zien we jullie positieve reaktie tegemoet per mail. info@ascloa.nl
Met hartelijke groet,
Esther en Raymond Tourney (Crew PJERL)

Liebe Ascloa Mitglieder,
letztes Jahr haben wir, weil Ascloa 60 Jahre jung war, einen Bootsfahrt für behinderte Kinder organisiert.
Alle teilnehmer (Kinder, Eltern, Begleitung und Ascloa Mitglieder) waren sehr positif über diesen Mittag. Ungefähr 25 Booten haben unsere Gästen einen unvergesslichen Mittag besorgt.
Auch dieses Jahr wollen wir wieder diesen Bootsfahrt organisieren.
Dafür brauchen wir die hilfe von unsere Ascloa Mitglieder.
Wer möchte auch (nur) eine Stunde mit seinem Boot mitfahren auf unser schönen See in Asselt ?
Wir hoffen auf viele positive reaktionen per e-Mail. info@ascloa.nl
Liebe Grüssen,

Esther und Raymond (Crew PJERL)