Regatta Vergadering.

Agenda.

Regatta Vergadering

Regatta vergadering wordt gehouden op zondag 21 januari 2018 om 12.00 uur in clubhuis “de Stuurhut” Evalueren van het afgelopen seizoen en zo mogelijk invoeren van het tragatta systeem welke door Roger van Son zal worden geïntroduceerd . Een ander belangrijk agendapunt is het verkiezen van een nieuwe Regatta commissie. Leden die zich kandidaat willen stellen kunnen dat melden bij mail; janansems65@hotmail.com Wie willen het stokje van ons overnemen. De regattacommissie moet uit 2 personen bestaan. Belangrijk is dat alle regattadeelnemers naar deze vergadering komen hopelijk dat ook de jongelui aanwezig zijn, zij zijn het die toekomst waarborgen in het voortbestaan van AscloaRegatta, dan denk ik aan Roger, Michiel. Paul, Thomas, Rudy enz.
Ik begrijp de frustratie bij de jongelui wel. Echter voor een regattacommissie zoals in onze vereniging zijn de middelen beperkt.
Tot ziens op de regatta vergadering.
Jan en Herbert. regatta-commissie.

Agenda.

1. Evalueren wedstrijdseizoen.
  2. Voorstellen,(o.a. Peter) Toepassen SW cijfer.
  3. Tragatta-app introductie door Roger van Son.
  4. Verkiezen kandidaten wedstrijdcommissie.
  5. Datum vaststellen zeilwedstrijddagen komend seizoen.

Kandidaten graag melden bij mail; janansems65@hotmail.com