GESCHIEDENIS
Harmonie Sempre Avanti is een nog vrij jonge vereniging. Ze bestaat sinds 1 januari 2002 wanneer de fusie tussen een tweetal Tegelse harmonieën te weten harmonie Eendracht (opgericht in 1937) en harmonie Voorwaarts (opgericht in 1900) formeel wordt bezegeld.

Lees Meer..

WIE ZIJN WIJ

LEER ONS KENNEN

 

OVER ONS

Harmonie Sempre Avanti is een dynamische vereniging voor muziekliefhebbers. De vereniging bestaat uit een harmonie orkest, jeugdorkest, startersorkest en een slagwerkgroep. De vereniging telt 120 leden in de leeftijd van 6 tot 92 jaar.
Het harmonieorkest en jeugdorkest geven regelmatig concerten in en buiten Tegelen. Daarnaast levert het harmonieorkest een muzikale bijdrage tijdens de diverse lokale culturele activiteiten zoals de intocht van Sinterklaas, het Sint Maartensfeest en de Vastelaovend.
Naast het muziek maken vinden er jaarlijks verenigingsactiviteiten plaats voor jong en oud zoals een zomerbarbecue, het Caeciliafeest, een jeugdkamp en een familiedag.
Nieuwsgierig? Kom dan gerust een keer kijken en luisteren tijdens onze repetitie op woensdagavond.
Lees Meer..

 

 

 

OPLEIDINGEN
Harmonie Sempre Avanti heeft een eigen muziekopleiding voor kinderen en volwassenen. Kinderen die een muziekopleiding volgen spelen tevens samen in het startersorkest of jeugdorkest. Daarnaast verzorgt onze vereniging wekelijks het muziekonderwijs in de groepen 1 t/m 8 van enkele basisscholen in Tegelen.

Lees Meer..

..

Scroll Up