Voor bezoekers van deze site wil ik graag uitleggen waar de wedstrijduitslagen te vinden zijn . Dit naar aanleiding van vragen waar deze te vinden zijn. Wanneer u de Ascloa-site opent in de homepage ziet u boven de blauwe balk 7 items; HomeHavenJeugdWedstrijdenMijn clubclubhuiscontact.

• Waar zou u de uitslagen zoeken?
  • Of waar zou u kranen boten zoeken?

Wanneer u item wedstrijden aanklikt verschijnt op de blauwe balk  Uitslagen –  Euregio – Regatta – Schnapsregatta. Voor wedstrijduitslagen klik dus op uitslagen, er verschijnt een pagina met uitslagen wedstrijden. U moet altijd even wachten na een klik omdat een pagina moet laden dat kost soms een paar seconden.

• Wat vaak gebeurt is dat men niet juist opent. Wanneer u onze website wilt bezoeken, Open dan altijd met www.wsvascloa.nl  om goed op een site te komen. U ziet dan direct de homepage.

Waar zoekt u foto’s? Juist, onder Mijn club- informatie – reisverhalen.

Van de Webmaster. zondag 17-1-'16 Regatta vergadering!!