Geachte watersporters,
Sinds dit jaar mogen recreatievaartuigen varen achter de Langsdammen op de Waal, het watersportverbond heeft zich afgelopen jaren ingespannen om dit mogelijk te maken. Rijkswaterstaat volgt de ervaringen daarmee nauwlettend. De Radboud Universiteit doet onderzoek naar de ervaringen. Vaar je op de Waal, wil je dan de enquête invullen.
Enquête beleving langsdammen

 Graag nodigen wij u uit om mee te doen aan een grootschalig onderzoek naar de beleving van de langsdammen in de Waal. In 2014 zijn op het traject Wamel-Ophemert langsdammen aangelegd, en wij willen graag weten hoe u dit gebied en de langsdammen ervaart. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de Radboud Universiteit, in opdracht van Rijkswaterstaat. Als u als visser of pleziervaarder wel eens recreëert in dit gebied, dan zou u ons erg helpen door deze enquête in te vullen. Met uw hulp kunnen we de beleving en belangen van de recreanten in kaart brengen.

Om direct naar de enquête te gaan, kunt u hier klikken. Mocht de link niet werken, gaat u dan naar recreantwaal.science.ru.nl (geen www). Uw antwoorden worden anoniem verwerkt, en onder de deelnemers verloten wij 5 VVV bonnen.

 Met vriendelijke groet,

Mede namens dr. Riyan van den Born en dr. Laura Verbrugge,

Wessel Ganzevoort, MSc

Radboud Universiteit

Scroll Up