Het bestuur mocht deze brief ontvangen.
Geacht bestuur,
U heeft zeker wel eens de verhalen gehoord van uw leden over het fenomeen verstopte dieselfilters en de daarmee gepaard gaande motoruitval.
Het is een toenemend probleem en iedereen heeft hierover zijn eigen ideeën.

Ook ik heb in mijn dieseltank 4 jaar geleden last gehad van verstopte filters.
Ik heb dit probleem als microbioloog verder uitgezocht en diverse producten in ons laboratorium getest.
Hierbij zijn mij toch heel wat dingen duidelijk geworden, welke producten wel en welke niet gebruikt moeten worden.

Over dit probleem en mogelijke oplossingen heb ik een leesbaar artikel opgesteld, dat ik graag onder mijn collega schippers wil delen, zodat ook zij tijdig gewaarschuwd zijn en juiste maatregelen kunnen treffen tegen dit toenemende en ook vervelende bacterie probleem.

Misschien kan deze informatie van dienst zijn voor uw leden.

Mochten uw leden vragen hebben, mogen ze me altijd mailen;  frank.wouters58@gmail.com

Met vriendelijke groet

Frank Wouters