Vloot- en vuurwerk show in Roermond op 22 september 2018.

Vorig jaar deden 96 boten mee, een prachtig spektakel, gaan we dit jaar de 100 schepen passeren? Op 22 september wordt de vlootshow gehouden. Georganiseerd door Jachthavens, watersport verenigingen, vaarscholen en watersportbedrijven. We hopen dat jij ook mee vaart, we zouden het in ieder geval geweldig vinden. De vaartocht wordt afgesloten met een groot vuurwerk spektakel.

De lampionnentocht wordt georganiseerd door de volgende bedrijven/verenigingen: Marina Oolderhuuske * R.R & Z.R Maas en Roer * RWV Nautilus * Watersportschool Frissen * Hermus Watersport * Snellens Watersport * Helenawerf * Jachthaven Hatenboer * WSV Hertha * De Corporaal en in samenwerking met de Roermondse reddingsbrigade die alles in goede banen zal leiden.

Route omschreven:
We starten om 20.00 uur bij Jachthaven Hatenboer. Daar verzamelen alle schepen starten vervolgens richting Marina Oolderhuuske . Vandaar uit richting de Maas, stroom opwaarts. Ter hoogte van het veerpontje keren en gaan we stroom afwaarts richting de Maasbrug. Dan zetten we koers naar de Paardsplas. En nadat we de camping Hatenboer voorbij zijn gevaren, gaan we richting Jachthaven Hermus. Vandaar uit gaan we naar de Zuidplas waar we kunnen genieten van een groot vuurwerk spektakel.