Watersportmarkt

26 juni 2016

Op 26 juni wordt voor de 4e maal bij Maas en Roer en 1e maal als onderdeel van Maasplassen Nautique een watersportmarkt bij Maas en Roer georganiseerd.
Ooit begonnen als 2e hands watersportmarkt voor leden van Maas en Roer aan het begin van het watersportseizoen. Gedurende de volgende jaren langzaam gegroeid tot watersportmarkt voor leden van alle Roermondse Watersportverenigingen. Dit jaar voor de eerste keer georganiseerd als het Maas en Roer evenement van het regio overkoepelende Maasplassen Nautique in het midden van het watersportzeizoen.

Met ingang van dit jaar worden ook standhouders met nieuwe nautische artkelen uitgenodigd om aan de watersportmarkt deelnemen.Om een breder publiek te trekken heeft Maas en Roer de opzet veranderd en is het behalve een 2e hands watersportmarkt nu een gewone watersportmarkt geworden, dus voor oude én nieuwe artikelen.
Maar niet alleen watersportartikelen, ook niet watersport gerelateerde artikelen zijn welkom om een mooie mix te krijgen.

Graag wil ik je uitnodigen om als deelnemer aan de watersportmarkt in te schrijven.

Inschrijven kan via de knop “Inschrijfformulier” op de website van Maas en Roer. http://markt.maasenroer.nl/