Haven

Praktische informatie over de have en de haven regels

De haven van ASCLOA ligt aan een oude Maasarm in Asselt, dat onder meer bekend is om het “Rozenkerkje.”
De haven ligt in het meest noordelijke deel van de midden Limburgse Maasplassen aan de rand van de Maasvallei en het Swalmdal. Na het “rechttrekken” van de rivier is hier door ontgronding ten behoeve van de grindwinning een ca 150 ha. groot watersportgebied ontstaan.  De haven telt ca. 200 moderne ligplaatsen, gelijkelijk verdeeld over Nederlandse- en Duitse watersporters. Middelpunt is het aan de Eindweg gelegen gastvrije clubhuis “De Stuurhut”. Er zijn diverse passantensteigers die voor een nadere kennismaking uitnodigen. De haven beschikt over een eigen clubkraan voor boten tot 2000 kg. Voor boten boven 2 ton komt een mobiele kraan. Ook is er een slibhelling. De haven is geopend van 1 april tot 1 november. Er is gelegenheid uw boot te laten overwinteren op enkele locaties in de omgeving. De haven is voorzien van een slagboom met slot op de parkeerplaats, en geeft toegang tot de steigers via een poort met codeslot.
Voor nadere informatie mailt u naar ; info@ascloa.nl Voor het aanvragen van een lidmaatschap kunt ook naar het item  ‘contact’.

Havenfaciliteiten.

• 200 ligplaatsen
  • Steigers met water en elektriciteit aansluiting
  • Passanten steigers