Jeugd / zeilschool

Lesprogramma 2017

De cursisten zijn bijna klaar om van wal te steken.

Beste jeugdzeilers,

Fijn dat jullie weer met zo’n grote groep hebben ingeschreven op onze cursussen. Zondagmorgen 28 mei gaan de lessen weer van start. We zetten alles even op een rijtje:

• De beginnersgroep vaart van 10.30uur tot 11.30uur
  • De CWO 1-1 en CWO 1-2 groepen varen van 9:00 uur tot 10.30 uur
  • De CWO 2-1 en CWO 2-2 groepen varen van 10:30 uur tot 12:00 uur

Aan de ouders van de cursisten van de eerste groep vragen wij om 15 minuten vóór aanvang van de les de instructeurs te helpen met de Optimisten in het water te leggen, zodat we maximaal gebruik kunnen maken van de beschikbare lestijd. Er wordt verzameld bij het clubhuis aan de Eindweg 6. Van daaruit lopen jullie met de instructeurs naar de bootjes.

Aan de cursisten van CWO 2-1 en CWO 2-2 vragen we om de boten opgetuigd te hebben bij aanvang van de les zodat we gelijk het water op kunnen.

De lessen zullen op de volgende data plaatsvinden:

•     Zondag 28 mei
  •     Zondag 11 juni
  •     Zondag 18 juni
  •     Zondag 25 juni
  •     Zondag 2 juli (beginnersgroep heeft GEEN les)
  •     Zondag 9 juli (beginnersgroep heeft GEEN les)
  •     Zondag 3 september
  •     Zondag 10 september
  •     Zondag 17 september
  •     Zondag 24 september

Reserveles is op:  Zondag 1 oktober

Examens zijn op:   Zondag 8 oktober

Diploma-uitreiking is op: Zaterdag 14 oktober

Zondag 9 juli doen de cursisten van CWO 1-1, CWO 1-2, CWO 2-1 en CWO 2-2 mee aan de zeilwedstrijden van WSV Ascloa. De tijdstippen krijgen jullie zo spoedig mogelijk te horen. Dit is ook een onderdeel van het lesprogramma.

Verder zijn de instructeurs van plan zondag 27 augustus een spellendag te organiseren. Jullie krijgen hier binnenkort meer duidelijkheid over. Maar reserveer deze data alvast.

Gert-Jan Marsman, zeilinstructeur