VRAAG EN AANBOD

6. NAUTISCHE ARTIKELEN

In deze rubriek kunnen leden en aspirant-leden van W.S.V.ASCLOA gratis advertenties laten plaatsen. Stuur uw advertentie per E-mail op naar webmasterascloa@gmail.com .Laat ons weten als u  uw boot of artikel verkocht heeft. Uw advertentie staat maximaal tot december. Hierna wordt zonder tegenbericht de rubriek opgeschoond.

TE KOOP AANGEBODEN

Verkocht

Bouwjaar : 1976,
merk : Sirocco,
afmetingen (LxBxD): 9,05 x 2,86 x 1,68m ,
Motor : Volvo Penta 7,3kW Diesel (in 1994 gereviseerd),
rondspant, rondkiel, anti-slip dek,
5 slaapplaatsen,
doorvaarthoogte 12 mtr, mastlengte 10,50 mtr
De vraagprijs van de boot is 9.000 euro. Maar ik vind het belangrijker dat de boot verkocht wordt aan een liefhebber zodat er weer mee gezeild wordt.

Maakt mij verdrietig om te zien dat de “Content” nu al reeds een jaar op het droge staat. Want mijn vader zeilde bijna elke dag, als het weer het enigszins toeliet.
Mooie zeilboot waar erg sportief mee gezeild kan worden, zoals je op de foto’s kan zien !
Voor de rest weet ik er helaas weinig van, schijnt een speciale boot te zijn wegens zijn diepe/grote kiel waardoor de boot heel scheef kan hangen.
Ik heb nog de originele aankoopnota waar nog meer informatie over de boot op staat, alleen kan ik niet beoordelen wat hiervan relevant is.
Mocht het wenselijk zijn dan kan ik hier een kopie van op de mail zetten.

Mijn vader was een erg goede zeiler, helaas heb ik dit niet van hem overgenomen, waardoor de boot en zeilen altijd tip top in orde moest zijn.
De zeilen zijn redelijk nieuw, schijnen ook nog zeilen in Horn bij een zeilmaker te liggen die ik nog moet ophalen. Ik denk dat dit de oudere

Info; Thomas Pollaert.
Stationstraat 2 | 5953 GX | Reuver | Tel. 077 3081 000 | Servicedesk Tel. 077 3081 001
Schoutlaan 22E | 6002 EA | Weert | Tel. 0495 580 760 | Servicedesk Tel. 0495 580 766 zijn, maar dit moet ik nog navragen.

.

TE KOOP GEVRAAGD