VRAAG EN AANBOD

6. NAUTISCHE ARTIKELEN

In deze rubriek kunnen leden en aspirant-leden van W.S.V.ASCLOA gratis advertenties laten plaatsen. Stuur uw advertentie per E-mail op naar webmasterascloa@gmail.com .Laat ons a.u.b. weten als u uw boot of artikel verkocht heeft. Uw advertentie staat maximaal tot december. Hierna wordt zonder tegenbericht de rubriek opgeschoond.

Mitglieder und potenzielle Mitglieder des WSV Ascloa können in diesem Bereich kostenlos eine Anzeige aufgeben. Senden Sie Ihre Anzeige per E-Mail an webmasterascloa@gmail.com
Bitte teilen Sie uns mit, ob Sie Ihr Boot oder Ihren Artikel verkauft haben. Ihre Anzeige ist bis Dezember. Danach wird ohne Rückmeldung weitere Ankündigung gereinigt.

28-5-2020 TE KOOP AANGEBODEN/ANGEBOT

VERKOCHT

TE KOOP
Mijn prachtige H boot “Captain Jack” van de Botnia werf te Finland. De H boot is een snelle zeiler met een eigen wedstrijdklasse met ISAF status. Maar ook zeer geschikt voor recreatief toer gebruik. Kijk voor alle specificaties eens op de website h-boot.nl of de foto met specificaties. De boot is al vele jaren in de bekwame handen van “Captain Jack” die de boot perfect onderhouden heeft met alle facturen, historie en documentatie erbij. De boot heeft altijd op zoet water gevaren en heeft in de winters in een droge vorstvrije loods gestaan. Jaarlijks keurig in de wax en antifouling gezet. Was altijd verdienstelijk deelnemer aan de clubkampioenschappen. In 2000 heeft de boot een volledige anti-osmose behandeling gehad en is opnieuw gespoten. Alle facturen aanwezig en ziet er nog steeds perfect uit. Kenmerken boot:
Lengte: 8,28m
Breedte: 2,18m
Diepgang: 1,35m
Rompmateriaal: polyester/fiberglas
Bouwjaar: 1984
Motor: Yamaha, 2 jaarlijks onderhoud Snellens
Vermogen: 2,5 kwa
Categorie: Kielboot
Staat: uitstekend

Uitrusting: Zeilen: 2 sets
Tuigage: rolfok, spinnaker, aluminium mast, spinnakerboom
Navigatie: kompas
Dekzeil: tent over alles
Harken wedstrijdbeslag

Toebehoren:
Anker, vluchtluik, zwemtrap, stoffering stof.

Wegtrailer:
Speciale H boot trailer van Echtermann 1985.
In 2010 aangepast aan Nederlandse eisen t.w.v. 1.500,00
Heeft een eigen kenteken.

Historie volledig bekend en boekwerk met alle facturen aanwezig. Kortom, een perfecte boot zonder gebreken voor nog vele jaren van zeilplezier. De boot staat nog in de stalling en is te bezichtigen in Swalmen (Roermond). Graag eerste reactie per mail verlinden.jac@kpnplanet.nl omdat we niet altijd telefonisch bereikbaar zijn.

TE KOOP AANGEBODEN/ANGEBOT

6-11-2019   TE KOOP AANGEBODEN/ANGEBOT

Verkocht / verkauft

Segelboot Polyalk, sportlicher Klassiker aus den Niederlanden

Offenes Kielboot, Länge: 6,65m, Breite 2m, Tiefgang 85 cm, ca. 600 Kg, Baujahr 1999, Rumpf blau, Deck und Plicht cremefarben, Baum und Gaffel  schwarz. Steilgaffelrigg mit Mastlegevorrichtung, Mast ist schnell einhand gelegt. Roll- Fock und Großsegel, 12 m² . Das Boot ist sehr geräumig, auch     mit 5-6 Personen zu segeln, geschlossener Stauraum und Stauraum an den Seiten. Extrem unkompliziert, sehr sicher und perfekt Anfänger – und Familientauglich. Fährt sehr flott! Ein sehr verbreitetes Boot in den Niederlanden- mit gutem Grund. Minimaler Wartungsaufwand ( Rumpf und Deck GFK) Rigg komplett aus Alu. Viele Extras und gute Ausstattung: Rollreffanlage Vorsegel, Nagelbank, Baumniederholer, Festmacher, Ankergeschirr, Ankerkasten, Fender, Großsegelpersenning, Winterpersenning, Zeltpersenning, externer Tank, etc., ohne Motor,
inkl. Straßentrailer HEKU 6784, Baujahr 2003 TÜV bis 2021, zulässige Gesamtmasse 1300 kg 100km/h Zulassung, dient gleichzeitig als Winterlager, kann jeder normale PKW ziehen.
Polyvalken werden gerne als Schulungsboote eingesetzt, agile und leicht zu segelndes Boot. Wir trennen unser aus gesundheitlichen Gründen und schweren Herzens von unserer Leonidas.
Mit dem Boot verbinden uns viele tolle Segeltouren und Familienausflüge, sowie sportliche Erlebnisse bei Starkwind. Das Boot ist sehr gepflegt, jährlich gewartet und im Winter gelagert.
Zuletzt in Asselt, Nähe Roermond gesegelt. Das Boot kann nach Absprache besichtigt werden. Die Beschreibung dient lediglich der allgemeinen Identifizierung des Bootes und stellt keine Gewährleistung im kaufrechtlichen Sinne dar!!!

Zu Verkaufen 2300,00€ R. Burckhardt info@burckhardt-garten.de, Tel.: 0049 175 15 17 13 7

TE KOOP GEVRAAGD/SUCHE ANGEBOT

Te koop gevraagd

Een kajuitzeilboot