CLUBHUIS/AGENDA

Informatie clubhuis en agenda/havenmeester

Foto: Thomas Licht

Openingstijden Clubhuis.

Het clubhuis is vanaf 1 april elk weekend open van vrijdag tot en met zondag ook op feestgaden / door de week dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 17:00 uur. Het seizoen loopt tot en met oktober. Tijdens het winterseizoen is het clubhuis open op nog nader te bepalen zondagen.

De keuken is open op vrijdag zaterdag en zondag en feestdagen. Door de week; dinsdag, woensdag en donderdag is vanaf 17:00 uur alleen de bar open voor een drankje/koffie/gebak.

Jeu Valckx en zijn team, ontvangen u graag in “de Stuurhut” . U kunt er terecht voor een ontbijt, lunch, maar ook voor koffie met gebak en het diner. Er is voor elk wat wils.

Ook in de functie van havenmeester staat hij u graag bij om u als passant de service te bieden b.v. het aanwijzen van een passanten ligplaats in onze haven enz.

Jeu en zijn team wensen u een aangenaam verblijf bij W.S.V. Ascloa.

AGENDA 2019 - 2020

Datum LocatieActiviteitReserveren
20-januari ClubhuisRegatta vergaderingZie item Regatta
24 maartClubhuis "De Stuurhut"Ledenvergadering/MitgliederversammlungAlleen voor stemgerechtigde leden/Nur für Stimmberechtgte Mitglieder