CLUBHUIS/AGENDA

Informatie clubhuis en agenda/havenmeester

Foto: Thomas Licht

Welkom in ons Clubhuis “De Stuurhut”

Het clubhuis is vanaf 1 april elk weekend open van vrijdag tot en met zondag ook op feestdagen / door de week, maandag, woensdag en donderdag vanaf 19:00 uur. Het seizoen loopt tot en met oktober. Tijdens het winterseizoen is het clubhuis open op nog nader te bepalen zondagen.

De keuken is open op vrijdag zaterdag en zondag en feestdagen vanaf 9:00 uur s’ochtens. Door de week; maandag, woensdag en donderdag is vanaf 19:00 uur alleen de bar open voor een drankje/koffie/gebak.

Jeu Valckx en zijn team, ontvangen u graag in “de Stuurhut” . U kunt er terecht voor een ontbijt, lunch, maar ook voor koffie met gebak en het diner. Er is voor elk wat wils.

Ook in de functie van havenmeester staat hij u graag bij om u als passant de service te bieden b.v. het aanwijzen van een passanten ligplaats in onze haven enz.

Jeu en zijn team wensen u een aangenaam verblijf bij W.S.V. Ascloa.

Willkommen in unserem Clubhaus “De Stuurhut”

Das Clubhaus ist ab 1 April jedem Wochenende geöffnet von Freitag bis Sonntag auch an Feiertagen / in der Woche Montag, Mittwoch und Donnerstag ab 19:00 Uhr. Die Saison dauert bis Oktober. Während der Wintersaison ist das Clubhaus sonntags zu bestimmten Zeiten geöffnet.

Die Küche ist am Freitag, Samstag, Sonntag und an Feiertagen geöffnet von 9:00 Uhr am morgen. Durch die woche; Montag, Mittwoch und Donnerstag ist ab 19:00 Uhr nur die Bar für ein Getränk / Kaffee / Kuchen geöffnet.

Jeu Valckx und sein Team freuen sich, Sie in “de Stuurhut” begrüßen zu dürfen. Sie können dort frühstücken, Mittagessen, aber auch für Kaffee und Kuchen und Abendessen.

Gerne unterstützt er Sie auch in der Position des Hafenmeisters Um Ihnen als Passant den Dienst anzubieten, zum Beispiel eines Passantenplatzes in unserem Hafen usw.

Jeu und sein Team wünschen Ihnen einen angenehmen Aufenthalt im W.S.V. Ascloa.

.

AGENDA 2019 - 2020

Datum LocatieActiviteitReserveren
20-januari ClubhuisRegatta vergaderingZie item Regatta
24 maartClubhuis "De Stuurhut"Ledenvergadering/MitgliederversammlungDe vergadering geld alleen voor stemgerechtigde leden en zij ontvangen dan ook een uitnodiging.
Die Versammlung Gilt nur für stimmberechtigte Mitglieder und sie erhalten eine Einladung.
Alleen voor stemgerechtigde leden/Nur für Stimmberechtgte Mitglieder
30 MaartClubhuisOpruimdag / AufräumtagAanmelden e-mail;secretariaatascloa@gmail.com
01 aprilClubhuis Open april t/m oktoberzie openingstijden zoals hierboven vermeld
MND. April HavenKraan tijden/Krane planenZie haveninformatie..