Instructies met met foto’s voor het invullen van het dienstrooster clubhuis.

• Algemeen,
  • wsvscloa.nl is de website van onze vereniging. Het is een open site zonder wachtwoord.
  • Klik op bijgaand foto’s om deze te vergroten.
  • Klik in de bovenste balk op Schermafdruk en u bent weer op de pagina.
  • 1.
  • Klikt u op Tab>Landen rechtsboven voor taal keuze.
  • 2.
  • Klik op item clubhuis en tabblad > werk-rooster leden clubhuis….
  • 3.
  • Typ …. met hoofdletter K in de grijze balk en druk op enter..
  • Het wachtwoord heeft u ontvangen via groeps-app
  • 4
  • Klik op tabblad tekst werk-rooster leden clubhuis….
  • 4A
  • Nu opent een scherm met werk-rooster kalender.
  • 5.
  • Kies uw voorkeurs datum door op een lichtgroen blokje  te klikken. Het blokje zal nu donkergroen kleuren. zie donkergroen blok 27 juli.
  • 6.
  • Typ  uw naam, uw Familie, uw e-mailadres, uw mobiel telefoonnummer in de witte balken.
  • Als voorbeeld heb ik hier mijn gegevens ingevuld + werk dag en tijd.
  • 7.
  • Klik in de witte balk voor het kiezen van een dienst deel, b.v. Zaterdag halve dienst, 2e helft 18:00 tot 22:00 uur.
  • 8.
  • Klik op de blauwe button; Zur Anmeldung .
  • 9
  • Het donkergroene blokje is nu roze gekleurd. U ontvangt niet direct bericht per e-mail, het kan soms een dag duren.
  • 10
  • Nadat de gegevens zijn verwerkt ontvangt u een mail-bericht met bevestiging van uw gekozen werk met datum en tijd. Wanneer U met de cursor op het gekleurde blokje gaat staan verschijnt de naam en tijd van betreffende persoon.