Mijn club

Hier vindt u informatie over de WSV Ascloa als club

Commissies

Ascloa kent diverse commissies waarin leden zich inzetten voor de organisatie, uitvoering en ondersteuning van diverse activiteiten. Deze commissies staan open voor alle leden. U kunt hier natuurlijk ten alle tijden met vragen, opmerkingen en suggesties terecht. Hieronder volgt een overzicht van de doelstelling en samenstelling van de diverse commissies.

De jeugdcommissie behartigt de belangen van onze jongste zeilertjes. Ze organiseren zeillessen en leiden op voor landelijk erkende CWO examens. Hiertoe beschikken zij over een vloot Optimist bootjes, welke elk jaar in topconditie worden gebracht. Ook organiseren ze leuke activiteiten voor de jeugd, wedstrijden onderling enz.Contact, e-mail: Wiel.Verlinden@hotmail.nl

Momenteel worden deze activiteiten door de technische commissaris Dieter Keil in samenwerking met verschillende leden uitgevoerd. Voor informatie: zie bestuurstaken.Contact

Kraanmeester Peter van den Bongard en team. email; contact  Zij bedienen de botenkraan en houden toezicht.

Een groep watersporters die al of niet onder leiding van een bestuurslid  allerlei activiteiten onderneemt. Ook de clubhuis beheerders organiseren diverse activiteiten. Voor een overzicht: zie het programma.

De wedstrijdcommissie bestaat uit 2 personen. Jan Ansems en Herbert Artz.  Plezier staat voorop! Onder het wakend oog van wedstrijdleiders wordt geprobeerd met de grootste spoed alle rakken af te leggen en de finish als eerste te passeren.

Alle wedstrijdklassen zijn welkom! (Er wordt gevaren onder SW-cijfer). Na afloop wordt de zege (of het verlies) met een drankje beklonken! Zie het zeilprogramma op deze site. Voor meer informatie: vragen naar Jan Ansems email; janansems65@hotmail.com

Na 25 jaar ASCLOA INFO en na een korte onderbreking verschijnt twee keer per jaar het nieuwe informatieblad ASCLOA WAYPOINT. Wiel Verlinden en Wim Puts stellen de belangrijkste zaken die binnen bestuur en leden spelen samen en hopen daarbij ook op bijdragen vanuit de leden. Reisverhalen, foto’s. meningen en opmerkingen zijn zeer welkom. Contact

Watersportvereniging Ascloa heeft naast haar clubblad ” Ascloa Waypoint ” al ruim een decennia een Web-site ; www. wsvascloa.nl . Op deze site vind u actuele en relevante informatie over het reilen en zijlen van onze vereniging.  Webmaster en redactie worden verzorgt door Jan Ansems.

Reacties, verhalen en foto’s zijn welkom. mail; janansems65@hotmail.com