PASSANTEN-PAGINA

Deze pagina is speciaal semengesteld voor u   (Passanten en Bezoekers WSV Ascloa) om snel relevante informatie te ontvangen. Informatie die u ook elders op deze site terug vindt.

P A S S A N T E N / G A S T E N

Vanaf 1 juni kunnen wij weer passanten in onze haven ontvangen. Ook de toiletten zijn weer beschikbaar en laat deze weer netjes achter.
De douches moeten nog gesloten blijven.

Belangrijk:
van onze havenmeesters ontvangt U de “smart-key,” die toegang geeft tot de haven. Zonder deze “smart-key” is een terugkeer naar de boot niet mogelijk!
Mobiel havenmeester: 06 – 21424312.
Wij wensen U een fijne tijd bij ASCLOA!

P A S S A N T E N / G Ä S T E

Ab 1. Juni können wir wieder Passanten in unserem Hafen empfangen.  Auch die Toiletten stehen wieder zur Verfügung und lasst diese bitte wieder sauber zurück.
Die Duschen müssen noch geschlossen bleiben.

Wichtig:
von unseren Hafenmeistern erhalten Sie den „Smart-Key,“ der Zugang zum Hafen verschafft. Ohne diesen „Smart-Key“ ist eine Rückkehr zum Hafen nicht möglich!
Mobiltelefon Hafenmeister: 0031 (0) 6 21424312.
Wir wünschen eine schöne Zeit bei ASCLOA!

Wij heten u van harte welkom in onze haven. Misschien legt u aan voor een verblijf van enkele dagen of zelfs langer, wij willen u daarom graag informeren over het reilen en zeilen van haven en clubhuis bij WSV Ascloa en het dorpje Asselt. Vooral toeristische informatie mag hierbij niet ontbreken tijdens uw verblijf in deze mooie en rustgevende omgeving. Vanuit onze site hebben we enkele punten die voor u belangrijk en interessant  kunnen zijn gebundeld op deze passanten-pagina.

Willkommen in unserem Hafen. Falls Sie einige Tage oder gar länger bei uns verweilen möchten, finden Sie hier die erforderlichen Informationen über den Verein Ascloa und über den Ort Asselt. Für diese Zeit in schönster Umgebung sollten auch einige touristische Hinweise, die möglicherweise von Interesse sind, nicht fehlen.

• S.V.P. Aanmelden is verplicht via havenmeester, zonder toestemming geen toegang tot haven
  • Aanwijzingen van de havenmeester dienen direct opgevolgd te worden
  • Bitte anmeldung über Hafenmeister erforderlich,ohne erlaubnis kein port zugang
  • Anweisungen des Hafenmeisters sind unverzüglich zu befolgen

• Boot-tarieven ligplaatsen
  • Bootsgebühren Liegeplätze

.

• Regels m.b.t. haven en toegangsdruppel (sleutel ) havenpoort en toiletten.
  • In de haven geldt het door de vereniging opgestelde Havenreglement.
  • Regeln für den Hafen und die Zufahrt zum Hafen mit Schlüssel(Tropfen) und die Toiletten.
  • Im Hafen gelten die vom Verband ausgearbeiteten Hafenvorschriften.

• Telefoonnummers bij calamiteiten
  • Telefonnummern im Notfall