Heinz Gölden sr. overleden.

Op donderdag 18 februari is Heinz Gölden sr. – één van onze actiefste zeilers – overleden.

Met Heinz verliest Ascloa niet alleen een steeds vriendelijke zeilvriend maar ook een zeer sportieve zeiler, die tot op hoge leeftijd het uiterste uit zijn snelle Ventura wist te halen. Vanaf 1992 bepaalde hij mede de positieve sfeer binnen onze vereniging en wij denken met grote waardering terug aan deze bijzondere persoonlijkheid.  Mogen de mooie herinneringen aan hem  Mia, zijn zoon Heinz jr en zijn verdere familie helpen om het verlies een plaats te geven.

De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden op 4 maart in de kerk van Venn (MG), waarna zijn urn in besloten kring bijgezet zal worden.

Verdere details volgen.

Bestuur en leden. Wsv Ascloa.

Heinz Gölden Sr. verstorben.

Am Donnerstag 18. Februar ist Heinz Gölden Sr. – einer unserer aktivsten Segler – verstorben.

Mit Heinz verliert Ascloa nicht nur einen stets freundlichen Segelfreund, aber auch einen sehr aktiven Segler, der bis ins hohe Alter das Äußerste aus seiner Ventura holte. Seit 1992 prägte er die positive Stimmung innerhalb unseres Vereins und mit viel Anerkennung gedenken wir dieser besonderen Persönlichkeit. Mögen die schönen Erinnerungen an ihn  Mia, seinem Sohn Heinz Jr. und der weiteren Familie eine Hilfe sein den Verlust einen Platz zu geben.

Die Trauerfeier ist für den 4. März in der Kirche von Venn (MG) geplant, wonach seine Urne im engsten Familienkreis beigesetzt werden soll.

Weitere Einzelheiten folgen.

Vorstand und Mitglieder.  Wsv Ascloa.

21 februari 2021

Kurt Fürstenberg overleden.

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht, dat op maandag 15 februari onze watersportvriend Kurt Fürstenberg is overleden. Sinds 1998 was hij samen met zijn vrouw Kathi actief bij onze vereniging betrokken. Bijna twee jaar geleden moesten zij helaas vanwege Kurts broze gezondheid hun geliefde motorboot verkopen.

Wij zullen Kurt in onze gedachten met eer en respect herdenken en wensen Kathi en familie in deze moeilijke dagen van afscheid alle sterkte toe.

Bestuur en leden van w.s.v. Ascloa.

21 Februar 2021

Kurt Fürstenberg gestorben.

Heute erreichte uns die traurige Nachricht, dass am Montag 15. Februar unser Wassersportfreund Kurt Fürstenberg verstorben ist. Seit 1998 engagierte er sich, zusammen mit seiner Frau Kathi, aktiv für unseren Verein. Vor fast zwei Jahren mussten sie leider wegen Kurt fragiler Gesundheit ihr geliebtes Motorboot verkaufen.

Wir werden Kurt in unseren Gedanken mit Ehre und Respekt gedenken und wünschen Kathi und Familie in diesen schweren Tagen des Abschieds alle Kraft.

Vorstand und Mitglieder w.s.v. Ascloa.